Rock candy sweet

Lana vil nu give svar på tiltale og en masse kritik med et nyt album, som allereded er annonocet til at udkomme 1.juni 2021! Men lad os nu se...

Anledningen til albumet er bl.a. en længer artikel, der er skrevet i Harpers Bazaar, som krafigt udfordre Lana på en række kontroversielle områder. Lana virker ganske vred, misforstået og stødt over artiklen. Lana hae desuden udtalt følgende  ifb. med det kommende album: 

"Just want to say thank you again for the kind articles like this one and for reminding me that my career was built on cultural appropriation and glamorizing domestic abuse," she quipped via sideways text overlaying the article. "I will continue to challenge those thoughts on my next record on June 1 titled Rock Candy Sweet."

In her latest Instagram post, she repeated that album announcement: "ROCK CANDY SWEET," she captioned a photo of herself. "June 1."

Thefortyfive: Del Rey proceeded to comment on direct quotes from the Harper’s Bazaar article and claimed she wanted “revenge” for being significantly criticised” in the run-up to the release of ‘Chemtrails Over The Country Club’.


 

 

Let me love you like a woman

Ny Lana ballade, første officielle udspil fra den kommende skive. Smukt nummer, som kunne værer taget fra NFR. Måske ikke lige så stært, som de andre numre. Men bestemt et meget lovende udspil. 

Signering af poesiboger

Forleden besøgte Lana den `lokale` boglade, hvor Lana signede sin nye poesibog og svarede på spørgsmål,  til en lille skare af fans. Hun har efterfølgende fået kritik for indslaget. Bl.a., pga. af hendes corona maske. Masken lignede mere et ansigtssmykke end et egentlig visir!? 
Men de fremmødte var bestemte glade, for den signerede bog de fik med hjem, så må vi håbe at de ikke fik andet med hjem...


 

Lana første poesibog

Så kom den omsider, den længe ventede poesi fra Lanas hånd. Spændende og lidt dyster værk fr Lana, jeg kan næsten høre Lana synge orderne, som hun dog læser op akopineret af ingen mindr3 end - naturligvis - på piano. Digt samling blev modtaget relativt pænt, dog ikke det store gennembrud. Samlingen er muligvis mest for Lana fans samt alle andre som synes at Lana kunne være et spændende bekendtskab. Jeg vil ikke her gå ind i en større anmeldelse af selve værket. Fås også på vinyl & cd. Den ligger desuden til gratis aflytning på Spotify. 


 

Poetry.

Lanas poetry, delyated we really look forword to her words. 

Canseled

Lana have sadley to cansel most of her European tourne, but perhaps it was a good idea, when the Cononi virus is spreding in Europa. We all hope Lana very soon get well again. I guess she¨ll be back in Europa, dourimg late summer. 

 

Jeg har forsøgt at undersøge, hvor ofte Lana bliver spillet i dansk radio. Jeg har en oplevelse af det er sjældent vi høre nogle af hendes skønne sange - og jeg hører endda ofte radio.

Det viser sig, at der er noget om snakken. Det er relativt sjældent de spiller noget af Lanas musik! Og når der endelig bliver spillet noget er det de samme 6-8 sange. Video games, Born to die, Doin` time, Lust for life, West coast, Ride, Blue Jeans, etc. Langt nede på listen over afspilninger - omkring nr. 15 & 16, får Lanas` seneste album fra 2019 NFR, lidt spilletid (igen). Mariners appartment complex & Cinnamon girl. Doin` time er dog også fra NFR, men skiller sig en del ud fra resten af albumet.

I snit bliver Lana spillet ca. 50 gange om ugen i dansk radio. Billie Eilish ligger på ca. 80 afspillninger om ugen i snit. Men hvis vi skal sammenligne med de mange andre musik udøver er 50 i snit åbenbart ganske godt, 80 er dog meget. 


Endelig skal det siges d. 12 september 2020 havde P6 Beat, et særligt program om Lana Del Rey, `P6 Beat elsker Lana Del Rey`, et program på næsten 6 timer! 

P4, er den radio kanal, hvor der er størst chance for at høre lidt Lana i løbet af dagen.

Kilde: Dr.dk. Lana Del Rey | Musik | DR 


 

24-7

For nogle dage siden lyttede jeg til et program på Radio `24-7`, hvor de bla. talte om Lan@ Del Rey, programmet var temmelig kritisk på en ukonstruktiv måde, efter min mening. Det handlede meget om at Lana havde skiftet navn, om hun havde fået noget i læberne og om hendes `persona` var opdigtet og falsk. For mig lød det mere som sladder jounalistik. Hvad så, ja Lana har ikke altid hedet Lana - og hvad så, det er da ikke nogen stor hemmelig. Desuden er det meget almindeligt at de kendte skifter navn. Nå har Lana fået puttet noget i læberne, okay og hvad så? Hvilken betydning har det? Desuden kan jeg godt nok ikke se at det skulle være tilfældet. 

Jeg er overbevist om at Lanas tekster er personlige og dybtfølte og ganske ægte. Og bunder i hendes oplevelser og erfaringer gennem livet. Og hvis ikke, ja så er det stadigvæk pragtfuld musik vores dronning Lana levere. Long live the Queen. 


 

Happy birthday

Today, when Lana arrived in Dyblin, she could celebrate her birthday. Young and beautifuld as ever. Our angel queen has become 34. So much has happend through the last 10 years. 5 albums almost 6, almost two handful of soundtracks, and we are very close to Lanas' new poetry book! Now we/I'll look forward to this summer with a lot of summer festival concerts. 

Happy birthday dear Lana ❤ 

Chairman, behalf of LanaDelRey The unofficial Danish Fan Club.  

1 $ for Lanas’ digtsamling

Happy

Emil Bergløv

Den amerikanske sangerinde Lana Del Rey har over den seneste tid lagt små digte ud på sin Instagram- profil. Nu kommer bogen. 

 

Grunden til, at sangerinden Lana Del Rey vil sælge sin kommende, første digtsamling til 1 dollar per bog, er, at hendes »tanker er uvurderlige«.

Sådan skriver hun på Instagram.

Hvorvidt den logiske slutning er sigende om hendes digteriske talent, skal vi ikke gøre os til dommere over. Vi bringer et udvalg herunder til egen vurdering. Over den seneste tid har Del Rey, der har udgivet en lille håndfuld plader siden 2012 og har hittet ret heftigt verden over, delt digte på Instagram med sine fans. Nu har hun så fortalt – også på Instagram – at hun selv udgiver digtsamlingen, og at hun gerne kører den ud til de boghandlere, der vil sælge den om et par måneder, når den er klar. 

En fan spørger, hvad prisen bliver.

»1 dollar ... fordi mine tanker er uvurderlige«, skriver Del Rey. 

En decideret motivering er sangerinden ikke kommet med, men skriver, at hun er »superspændt« på at selvudgive sin først digtsamling. 

En del af digtene er haiku, som her:

Jasmine in the air 

The bunden of fame is real 

Never felt so clear  “ 

 

Digtet øverst til venstre er i den mere frie form. 

Det lader til at Lana Del Rey har mere travlt med at skrive digte end at gøre sit album færdigt/frigive det 😒 . 


 

 

Jeg og sikkert mange andre har undret os over at vi ikke længere kan lytte til: 'Gods & monsters', på Spotyfi. Fra albumet: Born to die; Paradise edition. Det lader til at numret er fjernet, jeg har ikke kunne finde nogen afficel forklaring, udtalelse. Men det skyldes muligvis tekstens eksplicitet og omtalen af Jim Morrison. Der findes dog stadigvæk en div. karaoke versioner, 'hurra'. Teksten er som følger, måske er der nogle som føler sig stødt, intimideret af teksten, hvem ved?!: 

Jeg har markeret det som jeg tror har været med til at G&M er blevet fjernet fra Spotify:

In the land of Gods & Monsters,
I was an angel, livin' in the garden of evil,
Screwed up, scared, doing anything that I needed,
Shinning like a fiery beacon.

You got that medicine I need,
Fame, liqour, love give it to me slowly.
Put your hands on my waist, do it softly.
Me & God, we don't get along so now I sing.

No one's gonna take my soul away,
I'm livin' like Jim Morrison.
Headed towards a fucked up holiday.
Motel, sprees, sprees and I'm singing
Fuck yeah, give it to me this is heaven, what i truly want.
Is innocence lost,
Innocence lost.

In the land of Gods & Monsters,
I was an angel, looking to get fucked hard.
Like a groupie incognito posing as a real singer.
Life imitates art.

You got that medicine I need.
Dope, shoot it up straight to the heart please.
I don't really wanna know what's good for me.
God's dead, I said "Baby that's alright with me".

No one's gonna take my soul away.
I'm livin' like Jim Morrison.
Headed towards a fucked up holiday.
Motel, sprees, sprees and I'm singing.
Fuck yeah, give it to me this is heaven, what I truly want.
Is innocence lost,
Innocence lost.

When you talk it’s like a movie and you’re making me
crazy -
cause life imitates art
If I get a little prettier can I be your baby?
You tell me, “life isn’t that hard”.

No ones gonna take my soul away.
Livin' like Jim Morrison.
Headed towards a fucked up holiday.
Molet, sprees, sprees and I'm singing.
Fuck yeah, give it to me this is heaven, what I truly want.
Is innocence lost,
Innocence lost.


 

2018 British award show, Royal Albert Hall i London

Det årlige, mediecirkus siden 1984/89, det meget stort anlagte mode hyldst med de meget feterede - og outrerede - kendte. Lana var selvfølgelig med, idet hun jo også/stadigvæk arbejder inden for denne verden. Men det undre mig at hun stadigvæk gider at bruge så meget tid på denne glamorøse verden. Som Lana på ingen måde længer dyrker. Måske er det sjovt, sjove og anderledes mennesker. Desuden tror jeg de havde noget af en fest senere på aftenen.  : 10.12.18 : 


 

Lana street-art

A mural of Lana Del Rey is featured on the wall of the historic Ellison Hotel in Venice Beach, Los Angeles, USA by artist Jonas Never ...

En ganske kendt kunstner som med sin spaymalling laver smukke billeder af de kendte på facaderne af 3-4 etagers huse! På et af dem kan vi se ung udgave af *vores' Lana. Street kunst når det er bedst. 


 

 

Lana Dk comeback

Lana kommer tilbage til Danmark, trods den meget ubehagelige behandling hun fik af den såkaldte musikanmelder, Thomas Treo, fra Ekstra Bladet. Vi kan nu se frem til at nyde Lana på Tinderbox engang mellem d. 27-30 juni 2019. Odense, i '1000årsskoven', det bliver eventyrligt. Så skynd dig at købe en billet inden der bliver udsolgt!  https://tinderbox.dk/billetter/

Velkommen tilbage til Danmark, Lana Del Rey, vi glæder os 😀❤


 

Long hair vs. Short hair

Der er ingen tvivl, Lanafans fortrækker klart Lana Del Rey med langt hår fremfor det korte, som Lana nu har tillagt sig. Det er jo pænt nok, men efter min mening forsvinder noget af Hollywood glimmeret, divaen. Lana havde iøvrigt i en periode, for ca. 15 år siden, ganske kort blond hår.   Kun omkring 14% er til det korte hår.

Jeg havde som jeg tidligere har beskrevet en helt uvidenskablig undersøgelse/afstemning, om hvordan Lanafans fortrækker Lanas` hår/frisurer.  På FB. `Lana Del Rey Fan Club`, maj/juni 2018. 

 

 • 18-19 år New York

 • Ca. 27 år

 • 33 år

The King


Lana Del Rey deltager musikalt i en ny roadfilm om Elvis Presley, The King, som den hedder. Lana byder ind med det gamle nummer `Elvis`, jeg håber godtnok det er blevet remixet...! Men skønt at Lana også er med her, spændende. Jeg har her vedlagt traileren til dokofilmen: 

https://youtu.be/csXtdjsqYLM


 

Change

Fornyelse/forandring må være nøgleordene som Lana har sunget om. Og det lader til hun virklig  mener det alvorligt. Nu har Lana endnu endgang fået ordnet håret så nu er det endnu kortere. Rigtig synd, Lana har absolut smukkest med det lange mørke hår. Jvf. en lille afstemning jeg havde på FB, Lana Del Rey Fan Club, vidste det sig at ca. 86% fortrak Lana med langt hår. Så Lana er åbenbart så selvsikker nu, at hun vover at gøre som hun vil, stil og udsende. Lana er en voksen kvinde, hun ved hvad hun gør. Lana bliver 33 her i juni, og kan gøre som hun vil naturligvis. Men Lana skal dog være opmærksom på. at for rigtig mange fans er hun nærmest et stilikon, og det skal Lana måske være forsigtig med at pille for meget ved... Vi elsker musikken, men Lana er en del af pakken, stil, udsende, væremåde mv. Jeg respektere hendes valg 100%, jeg vil blot savne den Lana som vi oplede for ca. 5 år siden. 


 

New style/look

It seems to, that Lana kind of changing style/look doing this world tour. Kneehigh latex boots, miniskirts in leather and short tops. Too much (or little) after my oppenion. It isn't the 'deer Lana' I know. I asked at 'Lana Del Fan Club' FB, a mini poll. What kind of Lana they prefer. About half prefer; the nice pretty Lana, with the long dresses and dreamy make up. Only about 22 % prefer the new bold style/look; mini skirts, kneehigh latex boots and so on.

The poll was from the 26 of january to the 30 of january. There is 10834 members,..but only 48 did gave there oppinion...(?!)

 

 

Nyt samarbejde med BØRNS


Så er Lana atter gæstestjerne på en ny sang. God save our young blood. (red. ?!).  **

Du kan bl.a. hører sangen på YT, sangen blev frigivet 2. januar 18. 

https://youtu.be/vUiE_0GPqKE

Det er en ok. sang, men det er ikke meget man hører til Lanas smukke vokal.., hun nynner nærmest i baggrunden, skuffende. 

Det undre mig at Lana er gået ind i dette projekt, samarbejde, hvorfor..?


 

Nyt samarbejde.

Model & foto arbejde sammen med sanger & skuespiller Jared Leto samt mode designer Alessandro Michèle. Formodentlig ifb. med noget reklamefilm? 

- De tre ser lidt sjove ud sammen, ren 70'er retro, det er åbent stadigvæk meget hipt med skæg :)> 


 

The Best song

D. 23.10,17, spurgte jeg brugerne på Lana Del Rey Fan Club, (FaceBook), hvad de anser som det bedste nummer på Lanas' senest album, Lust for Life. Der er 10.549 med i gruppen, som er en lukket gruppe. Medlemmerne må klart anses som dedikeret fans. Der kan kun gives et bud på en sang. Der er ialt 16 skæringer på albumet.

Resultatet er noget overraskende. Cherry er i denne undersøgelse den bedste sang på albumet & Lust for life er på sidstepladsen i denne lille undersøgelse blandt FB-brugerne på Lana del Rey Fan    Club. Jeg tvivler dog på at dette billede er virkeligt er retvisende blandt de 1000vis af, der har købt eller downloadede  albumet. 

Da jeg opregnede resultatet, have 268 afgivet deres stemme. 

 1. Cherry:                   16,4% 
 2. 13 Beaches:        13,4% 
 3. White Mustang:  9% 
 4. Charge:                     7,5%
 5. Love:                           7,1 
 6. In my feelings:        6% 
 7. ...🙂🙂
 • 16. Lost for life:   2,6% (!!) 

 

World tour

Nu er de sidste steder/datoer omsider frigivet. Det viser sig desværre at Europa, kun får et relaktivt kort besøg af Lana. Fire lande bliver det til, seks koncerter. Måske skyldes det at Lana kortvarigt besøgte norden og tre-fire lande i foråret. Men mange er sikkert ganske skuffet over denne prioritering. Hvorimod de ikke kan få hænderne ned i hhv. Nord- & Sydamerika. Så det bliver nok først engang i 19, vi for alvor kan opleve Lana i Europa...om 2 år..! 

New Lana

New Lana, egentlig ikke. Her i weekenden, har Lana åbenbart besluttet at der skulle ske noget nyt. Hendes meget lange smukke hår er nu skulderlangt. En ganske pæn frisurer, men jeg savner godtnok de ryklange lokker, men det blev Lana åbenbart træt af. 

Stay tuned, for flere nyheder. 


 

 

 • 23.01. Ohio.

 • 19.01. New Jersey.

 • 17.01. Michigan